Stena Line med egen buss

Fakta


Nå kan du reise fra Lillehammer til Fredrikshavn

Fra 15. september henter StenaBussen båtpassasjerer fra 29 stoppesteder langs E6
fra Lillehammer til Oslo, inkludert Gjøvik og Elverum.  

Stena Line med egen buss

Nå kan du reise fra Lillehammer til Fredrikshavn. Hver dag vil StenaBussen kjøre båtpassasjerer fra Lillehammer til Oslo.

Hver ettermiddag fra 15. september kl. 14:40 kjører StenaBussen fra Lillehammer til Stena Saga på Vippetangen i Oslo – og returnerer med cruisepassasjerene et døgn senere. Bussen stopper 28 steder langs veien , og stikker også innom Gjøvik og Elverum. 19:30 er det avgang fra Oslo.

 -         StenaBussen gjør det lettere for over en kvart million mennesker i innlands-Norge å komme seg på StenaCruise, og vi står klare til å ta oss av dem, sier Rickard Ternblom. - Vi satser stort på dette pilotprosjektet som betyr nærmest «dør-til-dør»-service for passasjerer langs hele E6 – inkludert både Gjøvik og Elverum.  Underveis blir det både informasjon om hva du kan oppleve om bord i Stena Saga – og smakebiter av ymse slag.

En buss for alle
- Vi ønsker å gjøre terskelen så lav som mulig for den som har lyst på et StenaCruise eller på en kortferie til Danmark, sier Stena Line-sjefen i Norge, Rickard Ternblom. –På denne måten utvider vi også passasjergrunnlaget vårt vesentlig, og gir de reisende en ekstra opplevelse til en rimelig penge.

Rekord
Stena Lines Stena Saga opplevde en fem prosents vekst i juli i år sammenlignet med juli i 2011. I august blir veksten enda større. Hele 15 prosent flere reiser mellom Oslo og Frederikshavn i år enn i fjor.

-Vi er naturligvis meget fornøyd med denne veksten, fastslår sjefen for Stena Line i Norge, Rickard Ternblom.

Stort ferjerederi
Stena Line er et av verdens ledende ferjerederier med 38 skip og hovedkontor i Gøteborg. Stena Saga betjener ruten Oslo-Frederikshavn med avgang fra Oslo hver kveld med retur hver formiddag. Selskapet har tre forretningsområder; Skandinavia, Nordsjøen og Irskesjøen, og har et heldekkende linjenett med 19 ulike ruter til havner i Skandinavia, Storbritannia, Irland, Tyskland, Polen og Nederland. Stena Line har 5700 medarbeidere, og omsetningen var i 2011 ca.10 milliarder svenske kroner.