Hurtigruta til Oslo

Fakta

MS Trollfjord ble bygget i Rissa, Fosen i 2002, og døpt samme år av Kari Bremnes. Skipet bærer navnet til en av de mest spektakulære opplevelsene på reisen til Hurtigruten.Kapasiteten er 822 passasjerer, og skipet er 135 meter langt og 21,5 meter bredt.

Hurtigruta til Oslo

Tirsdag morgen ankommer det flotte Hurtigruta MS «Trollfjord» hovedstaden. Det blir åpent skip for publikum, som kan nyte et godt måltid om bord, og få med seg mange spennende opplevelser.

Trollfjord ligger til kai i Oslo fra 7. – 12. januar. Det blir åpent skip der publikum kan hygge seg med flotte konsertopplevelser, spise nydelig mat, få gode tilbud og høre på inspirerende foredrag eller kose deg med drink i isbaren på dekk. Hver dag blir det varierte foredrag hvor Hurtigruten forteller egne reiseskildringer, viser bilder og filmer om Norskekysten, Svalbard, Europa, Grønland og Antarktis. Gjestene kan kombinere sitt besøk om bord med aktiviteter eller et bedre måltid i skipets restaurant.

Hver dag serveres en smak av Nord-Norge på kaia hvor publikum kan prøve hundeslede, RIB-safari eller kutte torsketunge.

Tirsdag skal Lars Monsen holde foredrag, mens det blir gode musikkopplevelser med artister som Magnus Grønneberg, Heine Totland og Gisle Børge Styve, og gladjazz med Tom Mathisen. Underholdningsfaktoren blir høy, og NRK-programlederne Øystein Backe og Rune Gokstad trimmer lattermusklene med sine reiseskildringer.

Les mer og se program her