Start båtsesongen med småbåtguiden i lomma

Fakta

Last ned appen for iPhone: Trykk på linken og trykk Last ned, eller søk på "Småbåtguiden" på App Store https://itunes.apple.com/no/app/smabatguiden/id634897182?mt=8
Last ned appen for Android: Trykk på linken og trykk Last ned, eller søk "Småbåtguiden" på Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=no.oslohavn.smabatguiden

Start båtsesongen med småbåtguiden i lomma

Last ned Oslo Havn og politiet sin gratis småbåtguideapp og gjør deg klar for båtlivet.

Oslofjorden byr på fantastiske natur- og friluftsopplevelser, men vet du egentlig om alle mulighetene? Oslo Havn KF og politiet kjører en plakatkampanje for småbåtguideappen i byens busskur i uke 12.

Med et tastetrykk kan du finne nærmeste badeplass, småbåthavn eller få mer informasjon om øyene i fjorden. Småbåtguiden-appen gir en enkel veiledning og nyttig informasjon for trygg ferdsel på fjorden.

Appen gir småbåtførere med smarttelefoner et dynamisk informasjonskart som viser hvor du er i kartet og kan lose deg til nærmeste sted der du kan fylle drivstoff eller gå på toalettet, eller gi deg informasjon om fartsgrensene som gjelder. Kartet viser hele indre Oslofjord og strekker seg ned til Son.