Småbåtguide til båtfolket

Fakta

 


Småbåtguiden (i pdf-format)

VisitOSLO

Småbåtguide til båtfolket

Oslofjorden har mange natur-og fritidsopplevelser som er tilgjengelige for fritidsbåter. Småbåtguiden gir en tydelig oversikt over mulighetene Oslofjorden tilbyr.

Småbåtguiden er et kart med informasjon om badeplasser, gjestehavner, fartsbestemmelser og verneområder. Det finnes både digitalt og i papirformat. Kartet er også tilgjengelig i en app, hvis man ønsker å ha kartet tilgjengelig på mobilen.

NB! Kartet er ikke et navigasjonskart.

Gratis app til båtfolket
Oslofjorden byr på fantastiske natur- og friluftsopplevelser. Nå kan du ha småbåtguiden i lomma. Med et tastetrykk kan du finne nærmeste badestrand eller gjestebrygge. Småbåtguiden-appen gir en enkel veiledning og nyttig informasjon for trygg ferdsel på fjorden.

Appen gir småbåtførere med smarttelefoner et dynamisk informasjonskart som viser hvor du er i kartet og kan lose deg til nærmeste sted der du kan fylle drivstoff eller gå på toalettet, eller gi deg mer informasjon om livet på øyene eller fartsgrensene som gjelder. Kartet viser hele indre Oslofjord og strekker seg ned til Son.

Last ned appen for iPhone:
"Småbåtguiden" på App Store

Last ned appen for Android:
"Småbåtguiden" på Google Play

Småbåthavner i Oslo
Se Bymiljøetatens oversikt over småbåthavner - med gjesteplasser

Bøyer og fortøyning for fritidsbåter
Informasjon og/eller søknad om tillatelse for utsetting av bøye / fortøyningsarrangement for fritidsbåt i Oslo kommunes sjødistrikt gjøres til Oslo Havn KF's e-mail-adresse: postmottak@hav.oslo.kommune.no

Informasjon kan også fås av Oslo Havn KF's farvannsseksjon, ved farvannssjef Øystein Nomerstad, på e-mail-adresse oystein.nomerstad@ohv.oslo.no eller mobiltelefon 91521598 (hverdager 0700-1500).

Småbåtguide til båtfolket